Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğünün koordineli çalışmasıyla Hatay merkezde DSİ sosyal tesislerinde kurulan seyyar mutfak ile günde ortalama 2000 kişiye sıcak yemek hizmeti verilmektedir.
Deprem bölgesinde ilk günden itibaren Isparta Valiliği ve AFAD koordinesinde hasar tespit ve enkaz kaldırma çalışmalarını sürdüren İl Müdürlüğümüz; ayrıca vatandaşların sıcak yemek ihtiyaçlarına da katkı sağlamak amacıyla 2000 kişilik yemek üretme kapasiteli geçici endüstriyel mutfağını ve ekipmanlarını Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğünün personel ve araç desteğiyle Hatay iline göndermiştir.
Müdürlüğümüz, deprem bölgesindeki sıcak yemek ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunmak için Hatay iline 1 adet büyük endüstriyel tip kuzineli 5 gözlü ocak, 6 adet 45 kg. tüp, farklı ebatlarda mutfak malzemeleri ile gıda yardımı malzemesi de göndererek DSİ personelleriyle birlikte yaklaşık günde 2000 kişinin sıcak yemek ihtiyacının karşılanmasına destek olmaktadır.